Kubansky des de 1962

 

El nostre restaurant va obrir les seves portes l’any 1962 amb l’arribada dels primers turistes a la Costa Brava i s’ha anat adaptant a l’evolució de la demanda dels seus clients i a l’edat del seu propietari, passant de ser un bar de copes de nit a un restaurant tradicional amb plats típics de la regió, elaborats amb els productes locals i de temporada.

Actualment el Restaurant Kubansky ofereix un tipus de cuina tradicional catalana i empurdanesa, servida a una antiga casa de poble del segle XVII, completament restaurada i adaptada a les necessitats actuals.

 

Aposta tradicional

Restaurant Kubansky aposta per el menjar tradicional i la honestedat dels seus sabors de sempre.

A la senzillesa d’un plat elaborat amb productes de qualitat podem trobar el plaer perdut de la cuina tradicional.

Un lloc ideal per conèixer la cuina catalana i empordanesa, en el que oferim els nostres plats més clàssics, dedicant-los el temps necessari i tot el nostre afecte, per la seva correcta elaboració.

Si les parets parlessin

 

El Restaurant Kubansky és a la nostra casa de tota la vida. Una espectacular i acollidora casa de poble del S.XVII completament restaurada, que porta allotjant al Kubansky des de l’any 1962. També compta amb una preciosa terrassa condicionada, on gaudir de vetllades inoblidables.

Si les parets del Kubansky parlessin, explicarien milers d’històries i anècdotes, de tantes i tantes persones que han gaudit entre aquestes pedres centenàries, de moments especials.